Snölängtan och julfirande – decembersummering 2020

Snö och barn

Då är det äntligen dags att säga farväl till 2020 för alltid. Ingen annan gång i mitt liv har ett år känts så viktigt att lägga bakom mig. December blev stressigt, kanske inte för att just jag hade megamycket på jobbet, men jobbar men hemma med någon som har det, smittar det av sig. Som vanligt har jag både jul och makens födelsedag i december och den 13:e toppades av att två proppar gick och födelsedagsmiddagen serverades halv nio. Det var en söndag, för dem som inte minns, och barnen skulle till skola och förskola dagen efter.

En annan stressig grej i december var att vi inte visste hur vi skulle fira jul. Sedan satte regeringen ner foten och bestämde åt oss, men mamma och pappa bestämde tidigt att de vill åka upp till oss ändå. Kul förstås, men allt vi hade tänkt att göras fick ju ställas in för att det skulle bli så liten risk för smittspridning som möjligt. Det blev en fin jul och det blev två dagar med snö, så även om slutet blev regn, regn och åter regn, lever vi på de två dagarna av total lycka från barnens sida.

Min läsning

Jag läste precis 140 böcker 2020 och det är 10 böcker efter mitt läsmål. Jag är nöjd. Snart kommer jag att återkomma med statistik på läsningen och sammanfattning av mina utmaningar. Sen kommer nya utmaningar för 2021!

Tolv månader – tolv länder: Jag avslutade året med en hejdundrande julkalender för att fira att jag är i mål!

Boktolvan med fantastiska fruntimmer: Jag återkommer till denna. Jag klarade den inte, men det gick ändå bättre än förväntat.

Hittat i min bokhylla: Det blev julböcker istället för nostalgitripp och jag tar med mig denna utmaning in i 2021 och återkommer med lite läslistor!

Gott nytt år kära läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.