Kultur med dålig stämning

Miranda Hart

Veckans fråga på Kulturkollo handlar om dålig stämning och om vi kan nämna något kulturellt verk som skildrar dålig stämning. Min första tanke var att jag själv är en vandrande dålig stämning. Jo faktiskt, när jag umgås i fina feministkretsar och släpper bomben att jag är liberal. Men nej, kära bokbloggarkollegor, jag syftar INTE på er :-*

Inga kan fånga dålig stämning som britterna. MirandaFawlty Towers och inte minst The Office är fullt med scener med dålig stämning. Nedan kan ni se några av mina favoritklipp.

Jag tror att denna scenen vinner klassen dålig stämming!

En klassiker från min barndom är ”Don’t mention the war!”. Håller än. Och fantastiskt dålig stämning!

För er som inte sett Miranda någon gång kommer här 10 härliga klipp. De flesta inkluderar dålig stämning. Hon är helt knäpp, men så himla roligt. Älskar!

2 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Jag lyckades glömma Miranda i mitt svar, där finns det många tillfällen med dålig stämning

    1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

      Verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.