Ett år med Selma Ingrid Linnéa

Det var ett år sedan, en sommardag i maj, då du kom till världen. Älskade Selma Ingrid Linnéa. Vi fick vänta på dig länge på dig och du ställde till rejält med oreda för mamma som hade nytt jobb och fick springa och kräkas mellan mötena.

I början var du en ganska laidback liten tjej, som gärna sov till nio-tio. Du åt eventuellt vid fyra, men kunde sova dig igenom hela nätter. På dagarna sov du eller satt i din babysitter och tog det piano. Någonstans vid fyra månader spottade du nappen, ratade sittern och vägrade sova hela nätter. Och det har tyvärr hållit i sig. Dessutom tyckte du att välling och ersättning i flaska var ohört överskattat. Detta gällde till nyligen för övrigt all mat. Amma med mamma var alltid att föredra. Men du är ofta glad, älskar att busa och badar ofta om du själv får välja. Vi älskar dig över allt annat, lilla pigga bestämda tjej!

Selma en dag gammal

Fortfarande på BB.en dag gammal.

Selma på tunnelbanan

Med mamma på galej mitt i julruschen.

Jag och Selma

Ta selfies är alltid kul!

Selma i badutstyrsel

I Thailand lärde du dig att det är fantastiskt roligt att bada!

Selma fyller ett

Födelsedagspresenter är ju inte så viktigt när man är ett så här är du med brorsans gamla maracas som han slagit in till dig. En ny babbel och ett par sandaler (oinslagna) ingick också i paketskörden.

Grattis på ettårsdagen älskade Selma Ingrid Linnéa!

2 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211
  • Sven Hansson19 maj, 2017 kl. 09:02
  • Svara

  Selma hette min mormor. Ingrid heter min syster. Linnea hette min farbrors fru.
  Ni har god smak.

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

   Ingrid heter min mormor och Linnéa Andreas. Fina namn, men Selma är finast såklart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.