Ska jag läsa Simona Ahrnstedt?

Simona Ahrnstedt

Igår kom det ett fint bokpaket på posten från Bonnier Pocket/Månpocket. Någon vill att jag ska läsa Simona Ahrnstedt! Arhrnstedt är Sveriges romancedrottning och hon skriver kärleksromaner om kvinnor och för kvinnor. Jag har tänkt att jag kanske någon gång ska läsa henne, men det har inte blivit av.

Jag är ju inte den som är svårflirtad när det kommer fina paket med godis och glitter. Det är två böcker med samma innehåll, men med olika förpackning.

Vad säger ni som läst henne? Bra? Något för mig? Något jag bör läsa på studs eller spara till sommaren när jag söker något mer lättsamt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.