Jag har bloggat 200 dagar i rad

100

Jag har fortsatt att blogga varje dag sedan min adventskalender i december. Nu har det gått 200 dagar! Jag tycker fortfarande att det är roligt att skriva här och hitta på nya saker om böcker och andra kulturhändelser.

Som jag skrivit tidigare har bloggen också varit en fast punkt genom coronakrisen och genom vårt flytthelvete. Vi går mot en sommar då vi är bostadslösa i en månad och det om något kommer att kännas rotlöst. Jag har bestämt mig för att fortsätta att mata bloggen med saker varje dag genom hela semestern. Vad jag har för sommaridéer kommer jag att berätta om senare!

Den här våren är jag mest stolt över att jag har skrivit varje dag. Jag är särskilt glad över att bokcirklar via zoom, som har fått ersätta mänskliga möten. Jag har också varit på begravning i verkliga livet och även om jag såklart saknar min mormor, så är jag glad över att ha fått träffat mina föräldrar, kusiner och mostrar och morbröder.

På bloggen kan jag nämna boken Modersmjölken av Nora Ikstena om livet i Lettland under Sovjetunionens ockupation, som en fantastisk läsupplevelse. Där kräftorna sjunger av Delia Owens är den absolut bästa ljudboken jag lyssnat på.

I övrigt har jag tagit mer er på fredagsresor över världen, nu när vi inte får resa i verkligheten. Jag hoppas att ni har fått drömma er bort lite till Hongkong, Kuriska näset, New York, Tallinn och Hjo.

Glad sommar på er och vi ses ett tag till varje dag. I alla fall till jag har flyttat in i vårt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.