Jag fyller 43 och firar sportlov i Örebro

25 februari 2019

I dag blir det favorit i repris från förra årets firande, men nu med ett år äldre barn. Och i år ska jag inte glömma plattången! 25 februari 2019 på Pinchos i Örebro.

Idag är det min födelsedag och jag gör precis som förra året, firar min födelsedag i Örebro. Varför i herrans namn då, undrar du kanske? Vi har inte möjlighet att åka på någon längre resa till solen eller snön i år heller, så vi kör favorit i repris från förra året. Gustavsvik eller Lost City, äventyrsbadet i Örebro, i kombination med ett bra hotell inne i Örebro blir en finfin födelsedag.

Det är roligt att göra något tillsammans med barnen och i år är ju faktiskt båda två ett år äldre. Tvååringen följde hjälpligt med förra året, men i år tror jag att hon vill testa att åka vattenrutschkanor hon också. Hon är lite rädd för att få vatten i ögonen, men annars älskar hon att vara i vatten och att simma med simväst på. För den utan barn låter det väl som ett vansinnigt sätt att fira sin födelsedag på, men barnens glädje är faktiskt till stor del även min glädje.

Jag önskar mig inget speciellt. Jag har däremot laddat upp för att handla på bokrean och jag har köpt mig både en Kindle och en Storytel reader. Så jag behöver ingenting. Jo, jag behöver ett hus. Ett hus önskar jag mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.