Jag har köpt en Storytel reader!

Min Storytel reader

Jag har haft en Adlibris Letto för längesedan (eller jag har inte gjort mig av med den, men använder den inte längre) och tycker inte att den fungerar så bra. Jag har därför funderat på att köpa en Kindle eftersom jag använder Kindle-appen och att det då skulle bli lättare att läsa de böckerna. Men så har jag sedan flera år Storytel, trivs med det och bestämde mig tillslut för en Storytel reader.

Det som är lite dumt med dessa läsare är att många är knutna till ett företag och fungerar hjälpligt eller inte alls att läsa andra böcker på. Jag har kvar min Letto så jag kan ta fram den och läsa biblioteksböcker på om jag så önskar (för det fungerar på den), så jag funderade ändå på att gå i den fällan igen. Sedan var det rea på Storytel reader efter jul, 799 plus tre månader fritt abonnemang. Det blir mindre än 300 kronor för själva läsaren och det är ju faktiskt ett riktigt bra pris.

Rent principiellt tycker jag att jag borde skaffa mig en mer universell läsare där inte ett speciellt företag är premierat. Ändå har jag pendlat mellan att köpa Kindle eller Storytel. Storytel är ju för Storytel enbart och nu avgjorde priset till dess fördel, även om jag så att säga blir bunden till dem om min läsare ska fungera. Kindle är betydligt dyrare, nästan 2000 för de bästa läsarna, och dessutom läser jag inte så mycket på engelska. Skulle jag börja om jag hade en Kindle? Det är frågan.

På sikt kanske jag ska se mig om efter en avlagd Kindle som någon vill sälja, men för nu är jag nöjd med min Storytel reader. Jag lyssnar mest på böcker via telefonen och nu är tanken att jag ska läsa mer av alla de e-böcker som ligger i min virtuella bokhylla. Jag får nu med andra ord mer valuta för Storytel-pengarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.