Det bidde en Kindle också!

Min nya Kindle

Jag skrev för några veckor sedan att jag hade köpt en Storytel reader. Nu har jag även köpt en Kindle. Det kan ju kännas som höjden av slöseri och onödig shopping, men min motivering är dels att jag fick dem till bra pris och dels att jag håller på att flytta runt och inte har mina böcker omkring mig. Såklart har jag tagit med lite böcker till det nya boendet, men bara en hög för nattygsbordet. Jag behöver således mina läsplattor!

Jag har länge känt att jag vill ha en Kindle, utan egentligen kunna motivera varför. Jag har kört e-böcker från Amazon på Kindle-appen på telefonen, men det är inte så roligt att läsa på det sättet. Så av samma anlending som jag ville ha en Storytel reader, så ville jag ha en Kindle. Det har visat sig bara efter ett par dagar med två läsplattor, att jag faktiskt läser böckerna på dem och inte bara samlar på böcker i virtuella bokhyllor. Telefonen fungerar ypperligt till ljudböcker, men sämre till e-böcker.

Nu dök en möjlighet upp. Ett presentkort på 500 kronor på CDON och den billigaste Kindlen kostar dryga 1000. Därför tyckte jag att jag hade råd med det. Det är snart bokrea och då blir det lite fysiska böcker, men annars kommer jag att läsa på mina nya läsplattor till jag får tillbaka mitt stora, underbara, mycket saknade bibliotek.

2 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

  Vilken föredrar du, Kindle eller Storytel Reader?

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211
   • Hanna10 februari, 2020 kl. 07:48
    Författare
   • Svara

   Jag har inte hunnit jämföra så grundligt än, men de är ju bra på olika sätt. Kindlen startar snabbast, men annars är det inte så stor skillnad. Jag är egentligen emot dem båda eftersom de är så låsta till sina egna företag, men har man Storytel och köper mycket på Amazon är det ju onekligen smidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.