Dags för brasilianska noveller!

Brasilien berättar: Ljud av stegDå drar vi igång ytterligare en bokcirkel om noveller! Anna har skapat en grupp på Facebook som du kan begära att gå med i. Vi läser Brasilien berättar: Ljud av steg från Tranans förlag. Diskussionsstart är 26 januari, men vill du vara med så skaffa boken bums! Vi diskuterar tre noveller i veckan och alla pratar så mycket eller lite de vill. Häng med!

Jag kommer att redovisa min läsning i en novell-lördag framöver. Jag kommer att fortsätta med mina lördagar tills jag tröttnar och det har jag inte gjort än på långa vägar.

Min bror och svägerska var mycket snälla mot mig och gav mig tre av Tranans novellsamlingar i julklapp. Alla från Bokbörsen! Jag vill samla så jag har alla men Vietnam berättar finns bara på Bokbörsen för 250 kr (150 kr kostar de nya) och Iran berättar finns ingenstans 🙁 Nu ska jag i första hand njuta av Brasilien, men sedan blir det Kurdistan och Italien. Grekland har jag redan läst, men det är roligt att den nu också finns i min ägo.

Novellsamlingar

Kurdistan, Italien och Grekland berättar. Julklappar 2013.

3 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email är taget ur bruk sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323

  Härligt, läge för ett mejl till förlaget? De måste ju ha några ex kan tyckas?

  1. Deprecated: get_user_by_email är taget ur bruk sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
   • Hanna6 januari, 2014 kl. 09:19
    Författare
   • Svara

   Jag pratade med dem på bokmässan och Iran verkar vara helt slut. Men ska jag mejla ändå för man vet ju aldrig. Jag undrar också om de har några nya titlar på gång. Förra året kom de med tre eller fyra nya så jag väntar med spänning på årets utgåvor!

 2. Deprecated: get_user_by_email är taget ur bruk sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
  • A.7 januari, 2014 kl. 06:29
  • Svara

  Hej! Såg att du har läst romanen Mor gifter sig av Moa Martinson. Undrar vad du tycker den har för aktualitet idag? Tänkte om du kunde skriva några rader om det bara här bland kommentarerna eller så. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.