Kulturkollo fyller tre år

Kulturkollo tre årDenna vecka firar Kulturkollo att de funnits i tre år. Visst är det roligt med deras veckoteman! Veckans utmaning handlar om att berätta om vår favorit. Det roligaste att skiva om var lögnerna.

Vilket/vilka är ditt favorittema hittills här på bloggen? Motivera gärna! 

Fyra sanningar och en lögn-utmaningen var fantastiskt roligt! Att gräva fram osannolika historier ur sitt eget liv var lättare än jag trodde. Nu när jag testar på att skriva skönlitterärt så behöver jag ju roliga anekdoter att stoppa in och då kom jag att tänka på den här utmaningen och insåg att det finns att ta av. Jag diskuterade det med en kollega som också försöker sig på att skriva och tillsammans kunde vi skratta gott åt riktiga historien som blivit som skrönor.

80-talet var också roligt att skriva om. Fast nu gick jag visst på de teman som jag inte skrev som mycket litterärt om. Det kanske är det jag tycker är kul, att få skriva om något annat ibland 🙂

Om du fick önska ett veckotema inför kommande bloggår, vad skulle du vilja att vi skrev om?

Jag vill ha lite roliga geografiska teman. Varför inte Baltikum? Eller Balkan? Sydafrika? Eller vara lite wild and crazy och välja Karibien?

Här har ni lite tips!

2 kommentarer

 1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4435
  • Anna on 15 augusti, 2017 at 10:07
  • Svara

  Härligt att du hänger med oss in i vardagslunken! Jag är ju den som lobbar ständigt för geografiska teman så jag blir lite glad över att du önskar fler av dem. Baltikum vore ju skoj, Sydafrika kan nog jag fylla en hel vecka själv och karivbien vore ju himla spännande. Undra om man få till en studieresa för researchen … Tack för dina tips!

  1. Notice: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4435

   Ja! Jag hänger gärna på till Karibien 😉

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.