Utmaningen tre på tre – tegelstenar är avklarad!

Jag är oerhört glad att jag gick i mål med utmaningen tre på tre, där jag valde att läsa tegelstenar. Det var dessutom inte bara tegelstenar, utan två av tre var även hyllvärmare. Det var kanske inte varje dag en njutning att ta sig igenom mina tre tegelstenar, men det blev faktiskt bättre och bättre och därmed lättare och lättare ju längre jag kom i utmaningen. Jag är i vilket fall som helst oerhört glad med att ha läst dessa tre böcker:

Mandarinerna av Simone de Beauvoir
Blonde av Joyce Carol Oates
Även tystnaden har ett slut av Ingrid Betancourt

Tack Pocketlover för att du ordnar den här utmaningen och nu hoppas jag på vinst i utlottningen som lovats oss som blir klara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.