Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kultursvep: Nytt tema och lite spekulationer på Kulturkollo

Kultursvep: Nytt tema och lite spekulationer på Kulturkollo

Europa

Den här veckan har jag skrivit på Kulturkollo. Det är nytt tema eftersom det är ny månad och temat är Europa. Det passar ju bra eftersom det både är Eurovision den här månaden och när månaden är slut är det inte många dagar kvar till det är val till Europaparlamentet. Jag skrev inledningstexten på Kulturkollo som du kan läsa i sin helhet här.

Jag har också spekulerat i vem som nomineras till årets bok. Jag brukar aldrig ha läst många av dem, för mitt läsintresse ligger kanske inte direkt i nyutgivet. Men jag ”gissade” i alla fall på Innan fåglarna vänder åter av Merja Mäki. Den kom tyvärr inte med.

Kom med gjorde inte heller Tigerkakshjärta av Lina Nordquist, som jag precis skrivit en lång text om till det tryckta numret av NU.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.