Tillfällig värme och nytt jobb – marssummering 2022

Vårt gym och min PT

Vårt gym och min PT. Mars 2022.

Det blev äntligen vår och även om vi hela tiden visste att den snart skulle ersättas med vinter igen, njöt vi som om den vore ända fram till sommaren. Eller i alla fall jag. Mars var den månad som jag skulle börja mitt nya jobb så allt gick så oerhört mycket lättare. På nya jobbet fick jag en tuff start, men även om jag fick jobba 12 timmar en lördag kände jag att jag äntligen var tillbaka där jag ville vara. Det här kommer att bli så kul!

I mars har Selma och jag börjat bygga upp ett gym i vårt förråd och inhandlat saker och försökt att träna så mycket som möjligt. Jag orkar oftast inte, men då kommer Selma och tjatar och säger att jag lovat att vi skulle träna. Hon har blivit den mest effektiva lilla PT:n man kan tänka sig.

Min läsning

Jag läser och älskar det, men så tar böcker bara så oändligt lång tid. Jag saknar sträckläsandet! Inför april kommer jag att ha en hög med recex som bara måste bli lästa så jag hoppas på lite högre speed framöver. Nytt jobb och trötthet på det har inte varit fantastiskt för läsningen, men det är ju övergående.

Läsa jorden runt: Jag ska läsa böcker från 40 länder och i mars blev det tre nya länder så jag är uppe i 11 totalt. Som ni ser var det två enormt långt hängande frukter av de tre.

  • Indien
  • Finland
  • USA

#kaffeochkulturvärlden: Månadens land var det Grekland och här får jag tyvärr lämna walk over.

Hyllvärmare: Jag Läste ju inte ut Under fikonträdet av Goran Vojnovic i mars heller så trots den fantastiska starten i januari på den här utmaningen, ser det ut att gå trögare nu.

Bokcirklar: Jag väljer nu att även prata om de bokcirkelböcker jag valt att läsa varje måndag. I mars läste jag ut När vi var samer av Mats Jonsson, som vi bokcirklade om i Bokhörnan. Inom ramen för den cirkeln läste jag även den fantsiska finlandssvenska boken Galanterna av Mia Franck. I Läsa jorden runt läste vi I säkert förvar av Anita Desai från Indien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.