Novembersummering

Morgonmosiga barn

Mitt november: morgonmosiga barn en lördag.

November har varit händelserik. Den största saken som hänt får jag dock lov att återkomma till. Jag har fått en nytändning i läsningen och 100 böcker har jag läst och jag har ändrat tillbaka årsmålet till 120 böcker som det var från början. Där ligger jag bra till. Det roligaste av allt när det kommer till litteratur är att min följetong, På en strand i Sihanoukville, äntligen har fått min skrivkramp gällande ett större bokprojekt att lossna!

Läsning

Hyllvärmare: Oj, den här utmaningen får jag nog ge upp. Fyra hyllvärmare under december känns inte realistiskt eller ens kul, så varför liksom?

Språkutmaningen: Jag har läst en norsk och två danska, så check på det. Den tyska delen gav jag upp, det blev en och inte fyra. Jag har läst elva böcker på engelska, men håller på med ytterligare en så det kommer att gå vägen.

Maria Lang: Denna utmaning har fått en nytändning! Just nu är lättsmälta deckare allt jag vill ha och klämmer nästan en om dagen. Vi får se hur länge de håller i sig.

Tema mansrollen: Jag började ju faktiskt en ny utmaning förra månaden, utan att jag tänkte på det. Tema mansrollen där jag ska läsa böcker om mansrollen, helst skrivna av män, är i full gång. Jag har läst sju böcker, varav fem är skrivna av män.

Träning

Här går det fantastiskt bra. När november var slut har jag fem pass kvar innan jag kan stoltsera med att jag klarat att träna 100 gånger i år. Det är egentligen helt fantastiskt! Vad tycker ni att jag ska belöna mig med om jag klarar det?

2 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

  Försökte kommentera på mobilen igår men det fastnade visst inte 🙂

  Vill tipsa inom mansrollstemat om How not to be a boy av Robert Webb. Helt underbar!

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211
   • Hanna4 december, 2017 kl. 09:55
    Författare
   • Svara

   Ja! Den har jag koll på, även att du har läst den 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.