Utmaningar 2017: Hyllvärmare

Hyllvärmare 2017

Efter mycket funderande har jag bestämt mig för att hänga på Ciccis bokbloggs (@ciccisbokblogg) utmaning om att läsa 12 hyllvärmare 2017. En hyllvärmare är en bok som stått i bokhyllan i mer än ett år och sådana finns det gott om i ett hem med över 2000 böcker. Målet för mig är att läsa en i månaden och om jag någon gång kör fast finns här lite tips:

Ät mig av Agnès Desarthe

Zlata’s Diary av Zlata Filipovic

Suffragettes av Joyce Marlow

The Vagenda av Rhiannon Lucy Cosslett och Holly Baxter

Med mor bak rattet av Lise Nørgaard

Why have kids? av Jessica Valenti

Der kleine Unterschied und seine großen Folgen av Alice Schwarzer

Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo

Varför vara lycklig när du kan vara normal? av Jeanette Winterson

Men det finns många många fler att välja på. Som ni ser går det utmärkt för nig att kombinera denna utmaning med min språkutmaning som jag skrev om tidigare i veckan. Ni kan följa mig och många fler på #hyllvärmare2017 på Instagram och jag lovar att hålla er uppdaterade där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.