Novell-lördag: Georgien

Georgiens flaggaJag har läst Georgien berättar: Goris fästning från Tranans förlag och i den finns många pärlor. Endast två av författarna var kvinnor, men jag läste också två som var skrivna av män som faktiskt platsar här.

Georgien har jag inte läst någonting från förut så därför var det extra spännande att sätta tänderna i novellsamlingen. Jag har (ännu) inte läst hela, men jag har läst fler än dem jag kommer att recensera. Alla noveller i samlingen är samtida och de flesta är skrivna av relativt unga författare.

Jag kommer att publicera fyra recensioner under dagen, med start om en timma. Häng med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.