Majsummering

Selma med en födelsedagssked

Selma fyllde ett år i maj. Ett år har jag således varit tvåbarnsmamma.

Maj har varit jobbig. Det märks även här i min majsummering. Det började med snö som aldrig verkade sina men slutade tack och lov mer hoppfullt. På hemmafronten har det varit tufft med två ungar i olika faser, men också mycket skoj med ettårskalas och besök på Gröna Lund. Läsningen har legat i dvala och jag hoppar mellan olika böcker utan att läsa ut någon. Mitt träningsprojekt ligger lite efter, men där finns tack och lov en hel del ljusglimtar. Ljusglimtar som stavas cykel.

Läsning

120 böcker på ett år: Ligger efter. Har hamnat i en djup lässvacka. Är eventuellt på väg upp.

Trans: Jag tvekar lite om Susan Faludis bok om sin pappa räknas i och med att det är en anhörigskildring, men jag bestämmer att det gör det. Fyra lästa på temat i och med den.

Hyllvärmare: 4/12. +/- 0 från förra månaden, Lässvackan visar sig lite varstans.

Språkutmaningen: 5/12 1/4 1/2. Inga nya. Fast jag håller på med en bok på engelska. Alltid något.

Träning

Jag cyklar

Några träningsrundor på cykel har det blivit. Allt för att klara Vätternrundan på nio veckor.

Här har det gått bättre, även om utmaningen #hannablirstarkare100 inte riktigt är i fas. Jag borde nu har gjort 42 pass, men har endast gjort 39. Men jag vet inte hur jag ska hantera att jag numer cyklar 18 km om dagen. Jag har ju sagt att ett pass ska vara ombytt, och det är jag inte på väg till jobbet. Jag känner att jag inte riktigt orkar gå till gymmet i veckorna nu när jag cyklar så mycket. Gott så. Det handlar ju trots allt om hälsa, inte om en siffra. Men jag har anmält mig till Icaklassikern som innebär att cykla Vätternrundans 300 km på nio veckor enligt ett schema. Jag har till 13 juni på mig att klara det och har i skrivandets stund cyklat 181 km. Jag kommer att klara det om jag fortsätter att cykla till jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.