Kolla in Bokdatum!

Bokdatum

Marcus på Bokhora har startat en mycket bra och användbar sajt, Bokdatum. Där kan du hitta bokarrangemang runt om i Sverige och filtrera på kommun. Även region går bra så att du inte riskerar missa vad som sker i grannkommunen. Du kan också själv lägga in evenemang du känner till.

Otroligt bra initiativ! Jag hoppas att min bebis snarast kommer att äta ur flaska så att jag kan vara borta någon kväll då och då. Jag har ju den stora förmånen att bo i Stockholm, där de flesta bokliga aktiviteter finns.

Nu har jag fortfarande lite #boksmälla efter bokmässan och jag orkar inte gå på ett till evenemang med bebis. Stockholm Literature blir det nog därför inte för mig i år tyvärr. Men jag träffas gärna på middag på kvällen, så du som ska komma får gärna hojta så bokar jag bord för dig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.