Januarisummering

Dagishämtning i januari

Min januari sammanfattad i en bild. Dagishämtning i mörker med trötta barn.

Nu är det äntligen februari och dags för en liten januarisummering. Jag brukar börja året med månadssummeringar och sen slutar jag av någon anledning med det i mars-april. Vi får se hur länge jag orkar hålla på den här gången.

Januari har varit fyllt med sjukdom och vab. Jag har haft ångest för stundande arbetslöshet och samtidigt försökt att se fram emot att fylla 40. Mot slutet har jag hämtat mig en hel del och hoppas och tror att jobbiten ska lösa sig snart. Jag har i alla fall en massa spännande jobb att söka. Åldersbiten är ju ofrånkomlig och jag ska dämpa den ångesten med fest och bubbel. Sedan har vi bokat en resa till Thailand och det ser jag otroligt mycket fram emot. Att det bara är en månad kvar på fölädraledigheten känns ganska skönt.

Läsning

120 böcker på ett år: Läst åtta böcker, vilket betyder att jag ligger efter mitt årsmål.

Trans: Jag har läst en bok med transtema, Pojkarna av Jessica Schiefauer.

Hyllvärmare: 0/12. Ingen läst och ingen påbörjad, tyvärr.

Språkutmaningen: 0/12 0/4 0/2. Jag har dock påbörjat två böcker. Jag lyssnar just nu på Carrie Fishers The princess diarist och jag läser Der Osten ist ein gefühl
av Anja Goerz. Den engelska delen i den här utmaningen stressar mig dock inte ett dugg då jag brukar läsa många böcker varje år på engelska.

Träning

Tärningen då, #hannablirstarkare100? 100 tärningspass på ett år var det och här ligger jag också efter. Det började med hängighet, gick vidare till vab och fortsatte med kräksjuka. Nu ska jag försöka träna imorgon och går det inte att komma iväg till Sats blir det hemmaträning. Att Hugo går i simskola och att jag under tiden hinner simma 500-600 m har gjort att det inte är ett katastrofalt resultat i januari: 7 pass av 100.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.