Jag vill också åka på bokmässa!

Jag måste säga att jag är lite avis på alla som är på bokmässan just nu. Jag och min man hade planerat att vi skulle åka dit i år, men när det stod klart att vi skulle bli föräldrar i början av september så lades de planerna naturligtvis på hyllan. Som bokbloggare skulle det dock vara fantastiskt att få vara där. Jag besökte bokmässan varje år när jag bodde i Göteborg (vilket nu är sju år sedan) och det är verkligen roligt.

Nu är livet lite annorlunda än förut. En resa blir så mycket mer omständlig och bara en så enkel sak som att byta blöjor på annat ställe än hemma är lite jobbigare. En resa som skulle vara mer angelägen än bokmässan är min farbrors begravning som är nästa helg. Det känns verkligen tungt att inte kunna närvara där, men Hugo är ännu för liten för en sådan strapats.

Men ni som inte har så små barn som jag har och befinner er på Svenska Mässan i Göteborg, njut av det och nästa år ska jag se till att vara där!

Här kan du se Aftonbladets och Expressens scheman för helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.