Feministbiblioteket rekommenderar: Ge dig själv en läsutmaning

Boktips i NU

Jag har ju helt glömt att berätta om mitt senaste inspel i Tidningen Nu. Jag ger boktips i den tidningen med oregelbundna mellanrum och nu var det inte konkreta tips kring böcker, utan hur du kommer igång med läsningen nu när det är nytt år och allt. Jag har fokuserat på läsutmaningar, som för oss bokbloggare är en rätt vanlig sak, men som jag tror att andra kanske inte riktigt tänkt på i samma utsträckning.

Det jag glömde att tipsa om är att man kan använda sina sociala kanaler för att berätta om sin utmaningar. Det kan ge en lite extra sporre om man inte bokbloggar eller är bookstagrammer redan. Jag tipsade i partikeln bland annat om att läsa från olika länder, klustra böcker efter ämne eller helt enkelt haka på någon utmaning med helt slumpmässiga punkter (läs en bok från Afrika, läs en bok av en författare som heter Anna, läs en grön bok eller liknande).

Jag hoppas att jag har kunnat bidra till lite mer läslust hos liberalpartisterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.