Feministbiblioteket tipsar: vårböcker

Vårböcker i Tidningen Nu

I torsdags var det dags igen att tipsa om böcker i Tidningen Nu. Med tanke på den kris som L går igenom nu, ville jag tipsa om böcker på ett ljust tema. Därför valde jag våren. Vi längtar alla efter våren och den kommer aldrig fort nog. Men när jag väl valde böcker insåg jag att det inte direkt var feelgoodböcker jag tipsade om.

En bok handlar om ett styckmord som utfördes på våren. En annan om en psykos efter ett havererat äktenskap, som inträffar i april. Dessa två toppas av en studentfest med ett mord.

Hur som helst, vår livar alltid upp!

Mina boktips

Kärlekens Atlantis av Sara Stridsberg

Dagar av ensamhet av Elena Ferrante

Vår sång blir stum av Maria Lang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.