Feministbiblioteket tipsar: Matnyttiga böcker

Kokböcker i Tidningen Nu

I veckans nummer av Tidningen Nu gissar jag att det är min fd kollega Ulf som har gått bananas på ordvitsarna. Jag tipsar om tre(fyra) kokböcker och det är både matnyttiga böcker och litteratur som väcker hunger i ingress och rubrik. Hur som helst så tipsade jag om fantastiska kokböcker som inte bara ger oss bra recept, utan också ger oss en inblick i kivnnor liv. UPPDATERAT Det var inte Ulf, utan Ylva som lajvat Göteborgare. Tack för det :-*

Mina boktips

Tio lektioner i matlagning och Om jag var din hemmafru av Lotta Lundgren

Smaker från Vietnam av Kim Thúy

Glöd av Sara Begner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.