En liten försmak på bokrean

Bokrea

Bokrea ska väl egentligen avnjutas i fysiska affärer. #jagbokhandlar fortfarande, men det händer att jag då och då gör beställningar på nätet när det är böcker som jag förmodar inte finns i butikerna, som jag vill ha. I helgen var ett sådant tillfälle då jag ville köpa på mig några böcker från Malta samt lite annan obskyr litteratur, passade jag på att göra lite förbeställningar från rea-böckerna.

Det roliga med bokrean är att den alltid startar runt min födelsedag. I år på min födelsedag (25 februari), så böcker har jag fått i present i alla år. Eller inte alla, de senaste åren har folk inte vågat köpa böcker. När jag var barn var det inte all kul att få böcker och nu som vuxen kan det vara det bästa som finns. Men jag köper nog i alla fall helst mina böcker själv.

Har du tänk köpa något på rean i år?

Min rea-beställning

Ålevangeliet av Patrik Svensson: Vem blir inte sugen på att läsa en prisad bok om ålar? Dessutom är det min vän Eva Wilson som har layoutat den!

Vår överdrivet gigantiska trädkoja med 52 våningar av Andy Griffith: Sonen älskar dessa böcker.

Zeinas green kitchen av Zeina Mourtada: Jag saknar en riktigt bra vegetarisk kokbok och Zeina är en favorit så jag tror på denna!

Guinness World Records 2020: Åttaåringen tjatar och tjatar och vad som helst som kan få honom att läsa!

Geografins makt av Tim Marshall: En udda bok slinker med och är det något som jag brukar gilla så är get udda geografiböcker. Denna handlar dessutom om geografi och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.