Comicon – Nordens största mässa för populärkultur

Comicon

Igår var hela familjen på Comicon, Nordens största mässa för populärkultur i Kistamässan i Stockholm. Det var otroligt lyckat för vår familj för det fanns något för både stort och lite mindre barn. 11-åringen fick hänga med sina kompisar och gå runt själv och sexåringen fick se sina största idoler och leka med en av sina kompisar tillsammans med oss föräldrar.

Det var en hel del programpunkter, där dagens höjdpunkt var att få krama Yumi och Tomu om man hette Selma och att allmänt bara kolla in en massa saker, om man hette Hugo. Vi vuxna, som inte är så intresserade av fantasy och dataspel, roade oss med med att se barnen ha roligt. Att besöka Comicon var en perfekt avslutning på ett i övrigt ganska händelselöst höstlov.

Comicon

Svårt att motstå att få leka Darth Vader. Ett roligt arrangemang som inte hade timlång kö.

Comicon

När man inte ville köa till kändisar fanns det massa utklädda besökare som mer än gärna ställde upp på bilder. Här Selma och Spiderman x 3.

Comicon

Somliga andra hittade andra spännande saker att sysselsätta sig med.

Comicon

Mycket, mycket nöjd Selma. Efter timmar av köande fick hon äntligen träffa Yumi och Tomu. Det kanske finns en och annan som minns att jag faktiskt redan fått en selfie med dem (på bokmässan!).

2 pingar

  1. […] besökte Comicon, en populärkulturell mässa i Kista. Det var fantastiskt roligt för barnen som fick träffa […]

  2. […] Förra årets höstlov avslutades med Comicon, nordens största event för populärkultur. Det gjorde även detta. Nu blev fadern sjuk och den ömma modern fick ensam ta barnen till Älvsjö, men väl där fanns kompisars föräldrar och till och med en mamma som valde att köpa den överblivna biljetten (Comicon är inte precis gratis), så allt blev bra ändå. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.