Bokmässan 2022: Lördagen i bilder

Efter internetstrul på tåget hem kommer här lördagen på bokmässan i bilder. Jag kommer att fördjupa mig i flera av upplevelserna under de kommande veckorna och jag har massor att skriva om. Nu är jag trött och lite sliten, en så kallad boksmälla. Jag har upplevt så mycket och träffas så många spännande människor så när den värsta tröttheten lagt sig kommer jag att kunna se tillbaka på en lyckad bokmässa.

Marian Keyes på bokmässan

Marian Keyes var ett kärt besök! Hon var den författare jag läste mest när jag var 20+. Hon har kommit ut med en ny bok som bygger på den gamla En oväntad semester. Den nya heter Ett oväntat val. Jag ska återkomma till mötet med Marian Keyes för det var ett roligt seminarium.

Marlene van Niekerk

Jag försökte gå på ett seminarium med sydafrikanska Marlene van Niekerk och Yukiko Duke, men det blev inget av med det eftersom arrangören hade missbedömt intresset. Som press måste jag vänta till sist och det blev fullt, så bara att vända om.

Aravind Jayan

Jag gick istället till en av mässans stora hörsalar och lyssnade på den indiska författaren Aravind Jayan, som skrivit om sex och skam och sociala medier i Indien. På det seminariet var det ca 10 personer. Hade varit bättre om Marlene van Niekerk varit där.

Tomu och Yumi

Yumi&Tomu på bokmässan. Vad gör man inte för sina barn? Kön till Ijustwanttobecool var bara för lång så det fick bli en dubbelsignering till båda barnen i den här boken. Jag älskar att kända youtubers skriver böcker. Det kan göra underverk för läsandet när det kommer till läsovilliga barn.

Ilaria Tuti

Bästa selfien på lördagen var Ilaria Tuti, deckarförfattare från Italien som är aktuell med Askans dotter. Lite trist att seminariet som skulle vara på engelska, blev på svenska med tolkning av Ilaria. Viveca Sten var också med i seminariet, men eftersom det inte var på engelska så blev det ingen diskussion, utan två separata samtal.

2 kommentarer

1 ping

 1. snopet när det är fullt

   • Hanna26 september, 2022 kl. 11:16
    Författare
   • Svara

   Ja, men det är ju risken man tar med pressackreditering.

 1. […] Mycket, mycket nöjd Selma. Efter timmar av köande fick hon äntligen träffa Yumi och Tomu. Det kanske finns en och annan som minn att jag faktiskt redan fått en selfie med dem (på bokmässan!). […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.