Bokmässan 2018: Fredagen i bilder

Det är nu lördag kväll och jag är jättetrött. Ni ska här få ett axplock av min bokmässa såhär långt. Lite bilder är allt jag orkar med att publicera just nu, men ni kan se fram emot längre och mer analyserande inlägg under veckan som kommer. Jag har skoskav, ont i benen och behöver sova.  Bokmässan har med andra ord levererat so far. Här kommer min fredag på mässan i bilder.

Thomas Arnroth signerar böcker

Serietecknaren Thomas Arnroth signerar böcker i Galagos monter. Jag köpte del ett och två och det var kul att träffa en Epson som man pratat med en del på twitter.Ida Jessen

Historiska media gjorde det möjligt för mig att träffa författaren och den danska akademiledamoten Ida Jessen. Vi pratade om hennes böcker En ny tid och nyutkomna Doktor Bagges anagramIda Jessen om livet på Jylland för 100 år sedan

Jag var också och lyssnade på Ida Jessen när hon pratade om sin böcker. Ett oerhört intressant seminarium om liver på Jylland för 100 år sedan.

Niklas Natt och Dag tar emot pris för årets bok

Niklas Natt och Dag tar emot pris för årets bok för boken 1793. Att han skulle få det var väntat, men icke desto mindre en besvikelse för mig som hade hoppats på en nigeriansk bok.

Bokbloggare spelar Pokemon Go

På kvällen var det middag med bokbloggarna och sedan kändisspaning på Park. Eller nej, vi spelade Pokemon Go. Äskar bokbloggarmafian!

2 kommentarer

 1. Trevligt att träffas!

   • Hanna1 oktober, 2018 kl. 10:44
    Författare
   • Svara

   Ja! Jättekul! Nu ska jag speedläsa en bok på tyska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.