Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässan 2018: Lördagen i bilder

Bokmässan 2018: Lördagen i bilder

Här kommer lördagens bokmässa i bilder. Det hände massor av mer saker, men det är ett axplock av allt jag gjorde. Under veckan kommer mer utförliga texter om mina aktiviteter. Den känsla jag bär med mig från igår var att det kan vara det oväntade som kan bli det bästa.

Maggie OFarrell

Morgonen började tidigt med ett frukostmöte med den irländska författaren Maggie O’Farrell och Kulturkollo. Hon är Sverigeaktuell på Sekwa med Ett hjärtslag från döden. Hon var tyvärr tvungen att ställa in sitt Sverigebesök i sista stund pga att hennes dotter blev dålig. Den som läst hennes bok förstår. Det fick bli via länk istället och det gick också bra.

Sara Stridsberg och Jonas Hassen Khemiri på Bokmässan 2018

Årets bokmässas kanske bästa seminarium var det med Sara Stridsberg och Jonas Hassen Khemiri. De pratade om sina aktuella böcker, Kärlekens Antarktis och Pappaklausulen och även lite om sina tidigare. Jag har läst Pappaklausulen och håller på med Kärlekens Antarktis så för mig var det ett mycket givande samtal. Jag ska återkomma om detta i ett separat inlägg.

Silvana Imam och Niviaq Korneliussen på Bokmässan 2018

Jag var också på ett seminarium med rapstjärnan Silvana Imam, men orsaken till att jag gick dit var för att lyssna på Niviaq Korneliussen. Jag lyckades dock inte att få en pratstund med henne efteråt.

Niviaq Korneliussen på bokmässa 2018

Men så sprang jag på Niviaq på mässgolvet och hon log inte bara lite stelt åt mig när jag lovordade hennes bok Homo Sapienne, Hon drog med mig upp till ett avskilt bord och berättade allt om sin nya bok och livet på Grönland. Jag ska skriva mer om detta samtal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.