Bokmässan 2018: Feministbiblioteket på bokmässan i Tidningen Nu

Om bokmässan 2018 i Tidningen Nu

Jag har även rapporterat för mitt besök på bokmässan i Tidningen Nu. Jag var där som press för den här bloggen, men mitt hjärta klappar lite extra för Tidningen Nu så när jag får förfrågan om att skriva kultur där så tackar jag nästan alltid ja. Jag tyckte att det blev en fin helsida där jag berättar om tre punkter som jag tänkte skulle passa Nu:s liberala läsare:

  • En liten artikel om Ida Jessen.
  • En notis om mitt möte med  Niviaq Korneliussen.
  • En notis om ett monterprogram med Jens Liljestrand om hans bok om Vilhelm Moberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.