Jag ska åka på läsretreat i Varberg!

Varbergs kallbadhus

Varbergs kallbadhus. Jag kommer förmodligen inte att bada, även om det är en av aktiviteterna som står på den fullspäckade agendan. Men dop i poolen på hotellet blir det garanterat!

I helgen ska jag åka på läsretreat till ett spahotell i Varberg. Jag ska möta upp ungefär tjugo andra bokbloggare och prata böcker, politik och strunt i en hel helg. Det ska blir helt, helt underbart! Även om det finns lite men som skaver. Men mennen ska jag mota bort!

Varbergsresan i början av februari har blivit lite av en tradition i bokbloggarmaffian, men har jag aldrig tidigare haft möjlighet att följa med. Det är ju inte helt billigt att bo på spahotell, så det har prioriterats bort. Nu kände jag att jag verkligen ville komma iväg.

Men längtar jag? Nja, tyvärr inte så mycket som jag önskar. Jag är en sådan mamma att jag inte klarar av att längta efter saker jag ska göra på egen hand utan att först tänka in hur resten av familjen ska klara sig. Såklart gör de det, annars skulle jag ju aldrig övervägt att åka från första början. Men barnen är inte helt enkla just nu och jag är rädd att lillas mammighet helt och hållet ska ta över hela helgen och förgöra maken.

Som tur är har jag en make som tittar snett på mig när jag frågar om de klarar sig och framförallt har jag en make som jag vet är fantastisk med barnen och som varit ensam med dem förut. Nu ska jag lägga allt sådant åt sidan och bara njuta av att jag ska få en helg för mig själv där jag bestämmer vilka aktiviteter jag ska vara med på och när jag vill vara social. Eftersom jag är en extrovert person kommer jag förmodligen vila mindre och prata mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.