Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tävling #fiktivnovember del 3 - Årets bästa dag - Feministbiblioteket

Tävling #fiktivnovember del 3 – Årets bästa dag

Här kommer tredje delen i Fiktiviteters tävling #fiktivnovember.

Fråga 3: Berätta om årets bästa dag!

Jag har redan berättat om alla mina underbara dagar på landet i somras och även om den fantastiska utflykten till Skeppsholmen och det är svårt att välja bland andra fina dagar så jag kommer att dela segern.

Årets ena bästa dag var den fjärde september – min sons tvåårsdag. Vi tog ledigt från jobbet, min mamma och pappa kom upp och Hugo fick en heldag tillsammans med familjen. Vi startade med båt till Skansen och vädret var underbart. Efter lek på och luch för Hugo på Skansen sov han middag och svärfar bjöd oss vuxna på lunch på Ulla Winbladh. På kvällen kommer bröderna och deras respektive över och vi hade tårtkalas och lekte med Hugos nya leksaker.  Vad jag nog kommer att glömma i framtiden är att den fjärde september var Obama i stan.

Dags för teletubbies

Far och son på Skansen. 4/9 2013.

Årets andra bästa dag var söndagen den tionde mars – en söndag i Hongkong. Det var många fina dagar på den resan, men jag har valt söndagen som den bästa. Den började med sunday brunch på Harbourview. Där fick vi obegränsat med hummer, champagne och madeleinekakor. Det senare endast utnyttjat till fullo av sonen. På eftermiddagen skulle maken träffa en kompis som bor i Hongkong så jag och min svägerska hängde i Hongkongs botaniska trädgård och turades om att springa efter Hugo. Den som fick sitta hade fritt wifi. På kvällen efter middagen tog svåger och svägerska hand om Hugo så jag och maken fick en härlig kväll tillsammans där vi fick gå till de ställen vi besökte på bröllopsresan.

Harbourview brunch

Lyx i Hongkong. 10/3 2013.

Min man i Hongkong

Hänga med maken utan Hugo i Hongkong. 10/3 2013.

2 kommentarer

  • H26 november, 2013 kl. 08:57
  • Svara

  Två riktigt fina dagar! Hongkong har jag aldrig varit i men det verkar väldigt intressant som resmål, någon dag i framtiden kanske …

   • Hanna26 november, 2013 kl. 12:58
    Författare
   • Svara

   Hongkong är underbart! Det var andra gången jag var där. Det var nästan ännu bättre att återse det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.