Sommarminnen: Möten

Jag har träffat så många underbara människor under min semester. Jag har pratat mycket feminism och litteratur och fått många nya infallsvinklar på livet och politiken.

Aldrig har jag träffat så många gamla vänner på en och samma semester. Det var härligt att återse er alla! Camilla och Sofia har jag träffat flera gånger även om det nu var ett tag sedan, men Veronica och jag hade inte setts sedan något år efter studenten. Vi hade så mycket att prata om att vi inte märkte att klockan hade blivit halv två och krogen vi satt på snart skulle stänga. Det var förhoppningsvis inte sista gången vi var ute och ölade!

Hanna och Barbara

Ett fantastisk möte var med Barbara, min tyskspråkiga italienska vän som jag lärde känna i Wien 1999. Vi räknade ut att vi träffades senast 2001 i Wien när jag var där med en kompis på semester. Vi hade otroligt mycket att prata om och under en dag på svärsfars landställe på Landsort fick vi lära känna varandras familjer. Vi talar varandras språk ungefär lika bra skulle jag tro, men det gemensamma språket är tyska så jag var den som fick damma av gamla språkkunskaper. Barbara, det får inte dröja 13 år till nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.