Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Semesterutmaning 2023: Bokprojekt Norge på norska

Semesterutmaning 2023: Bokprojekt Norge på norska

Oslo 17 maj

Jag brukar läsa böcker från det land jag ska åka till, men på sommarsemestern kommer jag att göra tvärt om. Om en vecka åker familjen till Oslo ett par dagar och då är det tänkt att jag ska besöka en norsk bokhandel. Jag har lite idéer om vad jag ska leta efter, men behöver också tips. Förhoppningsvis kommer jag hem med en liten hög att läsa på norska.

En bok vet jag att jag vill köpa och det är Marie Aubert senaste, Jeg er egentlig ikke sånn. Jag har läst hennes tidigare böcker på norska och vill inte bryta den sviten. Jag älskade de två föregångarna Voksne mennesker och Kan jeg bli med deg hjem.

Jag har inte läst Ingvild. H Rishøi, som lovordats av många. Det hade jag tänkt ändra på och hoppas kunna hitta någon av hennes böcker till ett inte alltför högt pris.

Sedan vill jag titta på deras pocket-topp och hoppas kunna hitta något som aldrig översatts till svenska. Det ska bli spännande att bara se vad som är populärt där och vad folk läser. Kanske någon dussindeckare eller en feelgood får följa med hem?

Jag har helt glömt bort min utmaning att läsa på andra språk under 2023 och det här kanske kan bli en nystart.

Har du några norska tips? Vad borde jag kolla in när jag besöker en norsk bokhandel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.