Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Semesterboktips 2022: Stockholms skärgård

Semesterboktips 2022: Stockholms skärgård

Landsort från havet

Då var jag återigen ute i skärgården, närmare bestämt Landsort. Vi är här för våra två semesterveckor och den veckan vi var här innan var mer en bonus (vi delar ju stället med min svåger och svägerska). Nu hoppas vi få fint väder, mindre rinnande öron (specifikt storbarnets) och många härliga bad och båtturer. Häng med vänner står också på önskelistan.

Framförallt har jag tänkt att läsa, läsa och läsa. Nu har jag verkligen kommit in i ett flow och har böcker i gång fysiskt, på Storytel och Kindle, samt en ljudbok (men den har blivit lite lidande). Jag har lyckats med min längtansläsning och jag läser lite allt möjligt som jag kommer över; feelgood, klassiker, noveller och världsläsning. Idag får ni lite tips om litteratur från skärgården, där jag befinner mig.

Lästips från Stockholms skärgård

300 grader av Pernilla Ericson: Det är inte egentligen skärgården med 300 grader utspelar sig i Nynäshamn, kommunen där jag befinner mig, och är mig veterligen den enda boken från Nynäshamn som jag har läst. Spännande deckare för heta sommar dagar. Eller inte, kanske för svalare sommardagar, när jag tänker efter.

Svarta segel av Rebecka Edgren Aldén: En bok jag läste tidigare i sommar som är en hemsk thriller på Grinda och flera andra öar i Stockholms skärgård.

Vi på Saltkråkan av Astrid Lindgren: En klassiker om du vill ha en riktig skärgårdsfeeling. Både att läsa och att titta på!

Bonus: Sommarboken av Tove Jansson: Det är inte Stockholms skärgård, men skulle kunna vara. EN oerhört vacker berättelse om en flicka och hennes farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.