Selma har funnits hos oss i sex år!

Selma 6 år

Idag fyller vårt minsta barn sex år. Att Selma redan är så stor är helt ofattbart. Hon börjar skolan till hösten. SKOLAN!  Om en månad är jag inte längre mamma till ett barn i förskolan. Tanken är svindlande. Idag är det Selmas dag. Vi ska fira henne med många presenter. Böcker, pyssel, Pokémon och kläder. Hon önskar sig inget stort och dyrt och blir ofta väldigt glad över allt.

Selma är så klok, omtänksam och kvicktänkt. Hon minns vartenda ord vi sagt och kan återberätta böcker vi läst för ett år sedan. Hon är så glad och fantasifull och alla hennes gosedjur har namn och är henne så kära. Varje dag får vi höra historier om djuren som ska gifta sig och flytta till slott eller helt enkelt är ensamstående för att de inte hittar några bra pappor (de som ska gifta sig är två kvinnogosedjur).

Vi är så glada över att få ha Selma i vår familj och den där morgonen den 18 maj 2016 tågade hon in i våra liv och tog en självklar plats. Hon säger att hon älskar godis, glass och sötsaker, men egentligen handlar det om godishalsband, zoo, kladdkaka och Piggelin. Eventuellt en Sandwich. Framförallt gillar hon Pringles. Till frukost har hon önskat sig hembakta frallor med sesamfrön och till middag chicken nuggets och pommes frites. Idag firar vi med finnuggets från Picard och en kladdkaka samt bröd som jag har bakat. Som hon vill ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.