Oktobersummering

Mina höstbarn

Mina höstbarn. Oktober 2017.

Oktober har varit en månad då humöret gått både upp och ner. Jag söker nytt jobb och det är både tröstlöst och otroligt händelserikt på en och samma gång. Förhoppningsvis går det åt rätt håll. Jag hinner läsa mer nu, men samtidigt är det mycket annat i huvudet som gör att läsning inte alltid prioriteras.

Läsning

Hyllvärmare: Jag tänkte ge upp den här utmaningen. Jag har läst åtta eller nio blev det lite beroende på hur man räknar. Dvs en bok hade jag ju läst ut mer än ett år innan den var köpt, men den påbörjades tidigare. Så egentligen åtta. Tror inte att jag läser fyra till på två månader. Men det kanske kan bli en liten utmaning? Hm, återkommer i frågan.

Språkutmaningen: Kommer inte att läsa fyra böcker på tyska i år, endast en. Men en på norska, en på danska och 10 på engelska har jag läst. Så två engelska till på två månader borde inte vara så svårt. Vi kör på det!

Men nu då? Inga fler utmaningar? Maria Lang är vilande, Transutmaningen avslutad och Feministsommar är inte längre sommar. Jag gillar ju utmaningar så vad ska jag ta mig till nu? Läsa alla nobelpristagare på 50-talet (vilande utmaning sedan flera år tillbaka)? Läsa fler nya länder (lite tjatigt kanske)? Nästa utmaning blir att komma på en ny utmaning. Nu ska jag skriva julkalender så fingrarna blöder i november! Vi ses om en månad med en feministisk världskanon på 24 böcker.

Träning

Nu har jag blivit med träningsapp! Därför kan jag se att jag ligger tre pass före schema. Jag har gjort 86 pass och haft ett ganska långt uppehåll nu pga förkylning och hosta. I morse omkullkastades planerna på att gå och träna när stora killen inte mådde bra. Jag skulle testa att springa Lidingöloppet på sex veckor inom ramen för ICA-klassikern. Alltså springa, inte gå som ju också är tillåtet. Jag gav upp det då kölden smällde till. Gå 3 mil på sex veckor kommer jag att klara med råge och det är inte ens en utmaning.

3 kommentarer

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

  Jag erkänner mig besegrad i samtliga utmaningar som jag hoppade på, Kaosutmaningen undantagen. Får se om jag kan klara av mitt mål med 200 träningspass i år. Blir lite tajt men kan gå, beror helt på om jag får vara frisk resten av året eller inte (bacillerna finns ju överallt…). Oavsett så kommer jag att vara nöjd med min insats på den fronten.

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861
   • Hanna3 november, 2017 kl. 05:38
    Författare
   • Svara

   200 träningspass? Det var inte illa! Imponerande, även om du inte rikgit klarar det.

 2. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4861

  Jobbsökande tar verkligen på krafterna. Jag började ju nytt jobb i september, men har redan sagt upp mig därifrån och börjar nytt jobb igen om en vecka. Hej å hå liksom! Förstår så väl att läslusten inte är på topp när annat tar energi. Hoppas att du snart hittar nytt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.