Mamma Mu – teaterföreställning på Landsort

I söndags var vi på teater här på Landsort. Mycket trevligt initiativ att bjuda hit en barnteater måste jag säga. Mamma mu och Kråkan stod för underhållningen och hela familjen var givetvis där. (De har även hållit en föreställning på Svärdsö.)

Mamma Mu och Kråkan

Kråkan och Mamma Mu lekte en hel del även om Kråkan givetvis inte tyckte att det var passande att kor leker. Barnen var mycket förtjusta och när Mamma Mu försökte smyga ropade Hugo: Hennes pingla! Det är svårt att smyga med en pingla om halsen, det förstår till och med barn.

Andreas och Hugo på Mamma Mu

Som sagt mycket roligt, för både barn och vuxna.

Jag och Selma på Mamma Mu

Selma var yngst i publiken och hon skötte sig bra, trots att hon var vaken hela tiden. Jag älskar Mamma Mu för att hon gör det hon vill och struntar i vad andra (Kråkan) tycker är passande. Bra förebild!Hugo ger Kråkan en blomma

Efteråt fick ett barn lämna blommor till Mamma Mu och Kråkan. Det vår så populärt att alla barn som ville fick lämna över blomman, Här ger Hugo blomman till Kråkan. Han var glad och nöjd efter föreställningen. Mycket roligt att vi har fått möjlighet att se teater på Landsort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.