Kina 5x – Nu går vi vidare!

Kina berättarDå var det klart. Vi är ett gäng bokbloggare som ska läsa kinesiska noveller. Vi kommer att välja ut ett par ut boken Kina berättar: Med solskenet i munnen (Tranans förlag).

Häng med du också! Anmäl dig i kommentarsfältet och så bjuder jag eller någon annan i gruppen in dig till en sluten Facebook-grupp. Eller så ansöker du om att gå med här. Där diskutera vi vad vi har läst och kommer med reflektioner och synpunkter.

Hoppas att fler hänger på! Jag är sugen på att diskutera noveller!

Självklart kommer jag att referera från samtalen här. Jag taggar alla inlägg med Vi läser kinesiska noveller.

Beställ boken här.

2 kommentarer

1 ping

  1. Jag läser gärna noveller från Kina!

    1. Vad roligt! Jag kunde inte bjuda in dig, men pröva att ansöka!

  1. […] här hos mig såhär mitt i sommaren. Inte nog med att jag, Anna, Lyran och flera andra ska läsa kinesiska noveller inom kort, jag har sprungit till bibblan och lånat flera av Tranans novellsamlingar från hela […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.