#jagbokhandlar fyller ett år

#jagbokhandlar år två

För ett år sedan visste vi inte vad som komma skulle. Då drog ett gäng författare och bokbloggare/bookstagrammers igång #jagbokhandlar på Instagram för att stötta de fysiska bokhandlarna. Idag, ett år senare, är detta viktigare än någonsin! Det är många som inte vill gå in i affärer, men är du frisk och det är ont om folk, så kan du visa ditt stöd genom att köpa en bok i en fysisk affär.

Jag åkte in till Nacka Forum i veckan när jag kände mig som deppigast. Där går det bra att hålla avstånd och på Akademibokhandeln är det inte direkt kö. Var sugen på att köpa en ny inbunden bok, men det är tyvärr lite väl mycket i slutet av månanden nu, så det fick bli en pocketbok. Jag valde Olga Tokarczuks Styr din plog över de dödas ben. Jag vill älska Tokarczuk, men har dessvärre lite svårt för henne. Jag har hört att den här boken ska vara hennes mest lättillgängliga, så jag är redo för att ge henne en fjärde chans!

Behöver du åka in till stan eller ett köpcenter? Köp en bok!

#jagbokhandlar år två

#jagbokhandlar är ett initiativ på Instagram från @annabagstam@bokmorsa@ett_eget_rum@feministbiblioteket@joschreiber@litteraturlivet@tjejerna_pa_hojden och @tobiassoderlund_forfattare för att vi vill stötta den fysiska bokhandeln. Köp en bok i din fysiska bokhandel imorgon när lönen kommer och dela ett foto av den under #jagbokhandlar

2 kommentarer

 1. Bra där! Funderar på SF-bokhandeln i veckan, ska bara orka masa mig in till stan, det blir ett sånt (dyrt) projekt när man måste ta bilen överallt. Men jag har ju en liten bokhandel här i vårt eget lilla centrum också som behöver gynnas.

   • Hanna25 januari, 2021 kl. 10:54
    Författare
   • Svara

   Ja, stan känns rätt avlägset just nu. Jag fick gynna Nacka Forum istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.