Jag ska se finalen i Fotbolls-EM i sommar!

I december gjorde jag en julkalender med feministiska resmål. Bakom lucka 16 gömde sig Sverige och fortbolls-EM för damer. EM går i hela Sverige och trots det hade jag inte riktigt tänkt att vara feminist i praktiken och se till att EM för damer skulle få mer publik.

Men så har man  ju vänner. Alexandra, hon som gav mig tips om att jag skulle ha med fotbolls-EM som resmål i min kalender, messade och frågade om jag inte ville gå på EM. Nja, jag vill inte resa så långt, inte boka upp mig för mycket och inte betala en förmögenhet. Varför jag var så motsträvig bottnar väl i att jag är rätt så bekväm. Och att jag är småbarnsmorsa (det kan man alltid skylla på). 795 kr för ok platser och se finalen på Friends Arena i Solna? Lite dyrt kanske, men det är nästan slutsålt och det är ju roligt. Det var för bra för att säga nej till så nu kommer jag att se EM-finalen. Med Sverige eller inte. Och jag ser fram emot det jättemycket!

Tack Alex, för övertalningen!

Hanna spelar fotboll

Pia Sundhage ringde aldrig mig när hon tog ut EM-truppen.

2 kommentarer

  1. Åh, vad kul! Stort grattis – till biljett och till en bra vän 🙂

    1. Tack, det ska bli jättekul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.