Efterlysning: Borttappad läslust. Hittelön utlovas!

Jag läser på en strand på ön Bintan, Indonesien

Målbild: Jag läser på en strand. Här på ön Bintan, Indonesien. Februari 2010.

Jag har tappat bort min läslust. Jag kan inte finna den någonstans. Trots mina 45 minuter på buss till jobbet (där jag läser!) lyckas jag inte finna något jag längtar efter. Susan Faludis Mörkrummet var den senaste jag läste  och tyckte mycket om – men inte ens den fick mig att längta efter mer.

Jag läser pliktskyldigt mina recex, men jag är inte alls motiverad. Katherine Webbs Italienska nätter inser jag rent logiskt är bra, men jag är inte ett dugg sugen på att läsa mer. Istället lägger jag virtuella pussel, instagrammar och spelar Pokemon Go.

Jag har varit trött och sliten länge, men det håller på att vända. Jag trodde att jag då skulle få mer energi. Men icke. Jag försöker lite med ljudböcker igen efter ett tags uppehåll, men kan inte Jonas Karlsson få mig att vilja ha mer så vete sjutton vem som ska fixa det.

Jag skulle behöva en ny Mhairi McFarlane (för jag har läst alla). Jenny Colgan duger inte, det är för sockersött. Hjälp mig snälla! Jag behöver hjälp att finna min borttappade läslust. Om så önskas kan en bok skickas som tack.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

  Har du provat med Lucy Dillons böcker? Lagom lättsamma och mysiga, men med lite svärta

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

   Har liksom aldrig blivit så sugen på Dillon, men hon har legat där och puttrat länge 🙂

 2. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211
  • Sara Pepparkaka20 maj, 2017 kl. 02:38
  • Svara

  Men du fick visst en Simona Ahrnstedt (eller två) alldeles nyss. Har du provat den? Romance hjälper oftast min läslust. Men det kan vara för att jag gillar romance förstås..

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

   Men det är ju ingen dum idé! Jag fick två böcker, fast med samma innehåll men så kom mamma med en annan så jag har två olika 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.