#bookaday 4:e juni – Sämst hos favoritförfattaren

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Least favourite book by my favourtie author.

En hund i husetDen sämsta boken av min favoritförfattare, här fick jag tänka några varv. Jag älskar  och nästan allt hon har skrivit. Men så har hon skrivit en bok om att ha hund, En hund i huset. Den läste jag visserligen för länge sedan, men jag minns den som oerhört mästrande och den så roliga och ironiska Nørgaard var ganska långt borta.

1 ping

  1. […] måste bara nämna Lise Nørgaard igen. Hennes bok Volmer är bland det roligaste jag har läst. Den handlar om två tjejer som mest […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.