Augustisummering

Hugo på Landsort

Mitt äldsta barn i augustikvällssol på Landsort.

Då var det dags före augustisummering av läsning och träning. Det har gått trögt med läsningen hela sommaren och augusti är inget undantag. Nu när jag åter cyklar till jobbet så blir det lite mer i och med att jag alltid lyssnar på en bok. Några bussresor till eller från jobbet har också gjort att jag läst ut några surdegar.

Läsning

120 böcker på ett år: Är nu ett nytt mål om 100 böcker och där ligger jag mycket bra till.

Transutmaning: Jag har läst två till med transfokus, Whipping girl som är en feministisk debattbok med trans som utgångspunkt och Caitlyn Jenners självbiografi Mitt liv, vilken är typ raka motsatsen.

Feministsommar: Jag har läst en bok till, Whipping girl. Får därmed se den utmaning som ett litet misslyckande.

Maria Lang: Jag läste en i augusti. Den var dock inte alls bra.

Hyllvärmare: 5/12. En till!

Språkutmaningen: 7/12 1/4 1/2. En till på engelska och en på danska. Men danska hade jag ju redan en. Jaja, dags att läsa mer på tyska och på norska!

Träning

Simmade klart Vansbrosimningen i öppet vatten (jag simmade alltså inte Vansbrosimningen, utan 3 km totalt i Icaklassikern), vilket jag är oerhört stolt över. Sedan började jag jobba igen och därmed cykla. Men styrketräningen har jag inte kommit igång med än och någon löpning blev det inte i augusti (dock idag, men nu är det september). Jag ligger lite efter årsmålet #hannablirstarkare100 och just nu är jag uppe i 66 pass (borde vara närmare 70). Än ingen fara på taket och jag känner mig nöjd ändå att jag hållit igång träningen såpass bra i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.