Aprilsummering

Familjen i solnedgång

Familjen i solnedgång i Khao Lak får illustrera april. Hellre det än hemmets kaos just nu.

Dags för aprilsummering! April började i Thailand och slutade med amningsavvänjningskaos och maken bortrest i Serbien. Att maj öppnar starkt med varmt väder och sol gör att jag åter vågar tro på att det blir bättre. Men vid sidan av allt det har jag ett roligt och utmanande jobb och en resväg på 45 min enkel resa har sina (läs)fördelar.

Läsning

120 böcker på ett år: Ligger före med ett par böcker.

Trans: Jag har läst tre böcker med transtema, inga nya från förra månaden.

Hyllvärmare: 4/12. +/- 0 från förra månaden, Det var alldeles för många recex som väntade på mig hemma helt enkelt.

Språkutmaningen: 5/12 1/4 1/2. Två till kan jag lägga till handlingarna, men den på tyska så jag är ändå nöjd. Der Osten ist ein Gefühl (Öst är en känsla) av Anja Goerz recenseras inom kort. Zlata’s diary recenserades här. 

Träning

Det var varit lite si och så med det, trots att jag anmälde mig till Icaklassikern. Det går nu till en början ut på att cykla Vätternrundan (30 km) på nio veckor. Skulle jag cykla till jobbet skulle det vara easy peasy, men så ska jag ju göra det också. Och cykeln står dessvärre kvar i förrådet. Jag har klarat av 32 pass och enligt mina uträkningar skulle jag gjort 32,7 pass så det får väl vara godkänt. Det är svårt att få till det där med att träna efter jobbet. Mitt mål för den här veckan är att träna på jobbets gym en gång och efter jobbet en gång. Det klarar jag kanske inte, men jag ska försöka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.