Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 16 år av kärlek och alla hjärtans dag-litteratur

16 år av kärlek och alla hjärtans dag-litteratur

Kyss efter dejt

Kyss efter dejt. Om det skulle bli en dejt eller inte hängde på om den lilla somnade före puben stängde och dramat följdes av flera på Twitter. Den här bilden lades ut som bevis. Landsort juli 2017.

Idag är det 16 år sedan jag och Andreas blev ett par. Ja, det är alla hjärtans dag, men vi hade inte bestämt träff den dagen. Faktum är att vi hade bestämt att ses fredagen den 13:e och ändå gick det som det gick, är det inte fantastiskt!?!

Det har varit många fina år och många fantastiska stunder att dela. Just den här dagen har firats på allt från Operakällaren till soffan hemma med kräkhinken bredvid. Däremellan satt vi på en takrestaurang med utsikt över Saigon. Idag blir det någon sylta i Hornstull (barnens barnvakter bor där och sylta för att allt annat var fullbokat).

Jag passar på att denna dagen i kärlekens tecken ge er lite tips på böcker med mycket kärlek.

Lite kärlekstips dagen till ära

Några bra, men ganska ordinära, samtida kärleksromaner

Det kommer aldrig vara över för mig av Mahiri McFarlane: En av McFarlanes absolut bästa. Väver ihop en gammal kärlekshistoria med metoo.

Ragga som du shoppar av Lin Jansson: En bok om unga vuxna och att hitta rätt kärlek, vilken kanske inte är den man tror.

Sambo på försök av Beth O’Leary: Lite smågalen kärleksroman som trots de märkliga förutsättningarna funkar.

En gammal klassiker som alltid funkar

Stolthet och fördom av Jane Austen: Funkar i alla lägen fast boken är från 1813. Har du bara sett TV-serien kan du gott läsa boken också!

En annorlunda kärlekshistoria och på riktigt

Are you two sisters? av Hester van der Walt: Lesbisk kärlekshistoria, feministiskt uppvaknande och aktivism mot apartheid i en alldeles sann biografi.

För de riktigt små

Vems kompis? av Stina Wirsén: Det går inte annat än att älska nallen som är så kär i blå katten i sandlådan. Spoiler: Hon få senare barn med honom! Det avslöjas i Vem är stor?.

Nalle och blå katten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.