What a mäss av Marcus Stenberg

What a mässDet var ett tag sedan nu, men jag har fått Marcus Stenberg underbara fotobok, What a mäss,  som jag var med och backade i somras. Den innehåller foton från bokmässan, men också några texter. Det har varit så mycket annat att jag inte tagit mig tid till att bläddra i den mer ingående än bara lite flyktigt, men så blev jag sjuk och då passade jag på att njuta av svartvita foton från bokmässan och drömma mig bort till en tid då vi fick ses och det fanns saker att se fram emot.

Jag ska visa er några av mina favoritbilder från boken.

Fanny och Anna på bokmässan

Den här bilden är många bokbloggares favorit. Två av mina vänner på mässan för några år sedan. Så fantastisk vänskap i den bilden!

Amelia och Linda på bokmässan

Om den förra bilden var vänskap så är den här glädje. Älskade det spontana skrattet av de två fantastiska kvinnorna Amelia Adamo och Linda Skugge.

Jan på bokmässan

Ingen riktig bokmässan utan att Jan Guillou signerar böcker.

Marcus Stenbergs print hemma hos mig

När jag backade Marcus Stenbergs kickstarter valde jag alternativet att också få en print. Jag blev oerhört förvånad när jag insåg att den var inramad, så fint! Jag valde en bild som inte fanns i boken, men som jag visse att Marcus hade tagit. Printet hänger nu i vårt arbetsrum och föreställer Selma och Mamma Mu (samt min ryggtavla).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.