What a mäss – ett projekt att stötta!

Bokmässan av Marcus Stenberg

Bild från den kommande fotoboken. Foto: Marcus Stenberg

What a mäss är ett projekt med en fotobok från bokmässan. Marcus Stenberg. som är en vän till mig, har tidigare skrivit att han inte har råd. Nu vill han ha råd att göra en fin bokmässebok med samlade bilder som han tagit på mässan genom åren. Eftersom han är en utmärkt fotograf och jag är en inbiten bokmässenörd, stöttar själv självklart projektet.

Här kan du stödja projektet. 

Såhär skriver Marcus om projektet på sin Kickstarter om varför man ska stödja hans projekt:

I över 10 års tid har jag fotograferat på bokmässan i Göteborg och samlar nu en stor del av de bästa fotografierna i en lyxig fotobok tillsammans med nyskrivna texter om mässan från förläggare och författare: Linda Skugge, Sandra Beijer, Hillevi Norburg, Peppe Öhman och Åsa Hjalmarsson.

(…)

Fotoböcker är en smal genre, en fotobok om en mässa i Göteborg är ännu smalare. Tack vare såna som du som funderar på att backa kan små kulturprojekt som annars inte blivit verklighet genomföras. Kickstarter är ett sätt att i förväg sälja boken till de som är intresserade för att inte behöva ta all ekonomisk risk ensam.

Nu är det också så att Marcus har tagit en bild på mig och Selma på bokmässan 2017 som är otroligt fin. Självklart vill jag ta chansen att få en som affisch, vilket jag kan om jag ger lite extra pengar till projektet. Flera  olika alternativ om du väljer att stödja projektet, beroende på hur mycket pengar du vill lägga.

Klart att du vill ha en fotobok från bokmässan? Och kanske också en affisch att sätta upp hemma? Eller in fin tygpåse?

Gå in och stöd  projektet nu på en gång!

Jag och Selma av Marcus Stenberg

Jag och Selma och Mamma Mu på bokmässan 2017. Foto: Marcus Stenberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.