Utmaningar 2016: Bokserier

Sveriges statsministrar under 100 år

Sveriges statsministrar under 100 år

En liten utmaning som jag gjorde för mig själv för ungefär ett år sedan var att läsa bokserier. Jag valde ut tre serier; en som jag skulle slutföra, en jag skulle fortsätta och en jag skulle påbörja. Jag klarade utmaningen med nöd och näppe.

Statsministrarna: Här blir det full pott! Mitt mål var att läsa ut dem och det gjorde jag. Redan i våras faktiskt.

Böckerna om Katitzi: Godkänt. Målet var att läsa fler böcker än den enda jag läst tidigare och det såg ut att gå väldans trögt tills jag hittade flera inlästa på Storytel. Det är Vanna Rosenberg som läser och jag de tre som fanns inlästa. Nu hoppas jag att Vanna läser in fler!

Mumin-böckerna: Här är det med mycket tvekan godkänt. Målet var att påbörja serien och jag läste en bok. Den första där de heter småtrollen och inte Mumintrollen. Skärpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.