Utmaningar 2016: Bokserier

Sveriges statministrarDå kommer jag till min sista utmaning för året och det handlar om bokserier. Jag tänkte fullfölja en serie, påbörja en och fortsätta med en tredje. Så detta är mina löften för 2016:

 1. Läsa färdigt serien om Sveriges statsministrar under 100 år. Jag började läsa 2011, slutade för att jag förknippade allt med den hemska dag vi satt på gynakuten i tron om att det var ett missfall på gång, började igen 2014 men tröttnade ganska snabbt och har nu slutligen (?) tagit upp läsandet igen. Jag är snart färdig med Thorbjörn Fälldin och har sedan Ola Ullsten, Ingvar Carlsson, Carl Bildt, Göran Persson och Fredrik Reinfeldt kvar.
 2. Fortsätta att läsa om Katitzi. Har läst del ett, men det finns många kvar och Natur och Kultur ger ut alla på nytt så jag har ingen ursäkt att inte läsa fler.
 3. Börja läsa alla böcker om Mumintrollen! Jag har läst flera som barn, men tänkte nu ta alla i tur och ordning och passa på att köpa Schildts och Söderströms fina utgåva.

2 kommentarer

  • anna12 januari, 2016 kl. 10:37
  • Svara

  För något år sedan läste jag Muminböckerna i den tid på året som de utspelade sig och det var grymt mysigt. Trollvinter i februari osv

   • Hanna13 januari, 2016 kl. 01:08
    Författare
   • Svara

   Det är ju en idé att göra så! Men ordningsfascisten i mig kanske inte klarar det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.