Utmaning: Monika Fagerholm

Då har jag blivit utmanad av bloggkollegan och tillika vännen Mia som tycker att jag borde ge Monika Fagerholm en andra chans. Jag har läst Den amerikanska flickan och det var inte den bästa bok jag läst, så det har stannat vid det. (Fagerholm och Mia kommer från samma byggd och och båda är finlandssvenskar och därför tror jag att det är extra viktigt att jag just ger henne en andra chans, men jag kan ha fel.) När en person med så god smak rekommenderar en författare så är det självklart att jag antar utmaningen!

Jag har tänkt mig att läsa Underbara kvinnor vid vatten.

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Jag har aldrig läst Fagerholm, men hållet i hennes böcker några gånger på biblioteket. Borde nog också ge henne en chans.

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

   Ja! Häng på utmaningen du också. Den är ju inte alltför betungande 🙂

 2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
  • Anonym8 januari, 2013 kl. 07:00
  • Svara

  Har mycket svårt för Monika Fagerholm. Okänt varför. Börjar. men kommer inte igenom böckerna. Fast Underbara kvinnor läste jag visst ut.

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

   Jag får se om jag tycker bättre om henne!

 1. […] helt komma av mig passar jag på att presentera en läsutmaning. Jag utmanade nämligen min vän Hanna, att ge en av mina favoritförfattare Monika Fagerholm en andra chans (efter Amerikanska flickan). […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.